Respond4you – ett nordiskt Call Center

Respond4you är ett nordiskt Call Center med kunder i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Vår personal är flerspråkig och behärskar förutom svenska, finska och engelska även andra Europeiska språk. Våra tjänster är kundtjänst och telefonisttjänster som vi levererar med ett professionellt och samtidigt personligt bemötande.

Våra kunder finns i ett flertal branscher – från E-handel, fordonsbranschen, IT-konsultbolag till turism- och resebranschen och kommunala verksamheter – alla med ett behov av att vara tillgängliga gentemot sina kunder.

Ledning och ägare

Respond4you leds av huvudägarna Jan-Erik Bäckfors, VD, samt Mats Sommarström, stryrelseordförande, båda med över 15 års erfarenhet av telekom och Call Center-branschen. Ålands Utvecklings AB är en av huvudägarna och bidrar till en stabil finansiering.

Vill du jobba hos Respond4you?

Respond4you expanderar och söker ständigt efter personal till nya och gamla uppdrag. Är du trevlig och ansvarsfull person som gillar kundbetjäning så får du gärna söka arbete hos oss. Skicka din ansökan med CV till Respond4you:s kandidatdatabas så kontaktar vi dig när det finns ett lämpligt uppdrag.